کاهش ضریب مالیاتی بخش های تولید و توزیع صنف پلاستیک

سيد رحيم مقيمي از کاهش ضریب مالیاتی تولید و توزیع خبر داد و گفت: با تلاش های مستمر اتحادیه توانستیم ضریب مالیاتی تولید را از ۱۲ به ۸ و ضریب توزیع را از ۵ به یک و نیم برسانیم

رییس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک و نایلون تهران از کاهش ضریب مالیاتی تولید و توزیع خبر داد و گفت: با تلاش های مستمر اتحادیه توانستیم ضریب مالیاتی تولید را از ۱۲ به ۸ و ضریب توزیع را از ۵ به یک و نیم برسانیم .

سیدرحیم مقیمی اصل افزود: کاهش ضریب مالیاتی تولید از ۱۲ به ۸ و ضریب توزیع از ۵ به یک و نیم از مهم ترین اقدامات شاخص اتحادیه طی سه ماه اخیر بود که موجب خوشحالی فعالان صنف شده است.

وی ادامه داد: اتحادیه پلاستیک در سال ۴۵ تاسیس شد و در هر چهار سال انتخابات دوره ای این اتحادیه، روسای آن فعالیت های شاخصی داشته اند و بواسطه خدمات ارزنده شان توانسته اند برای دوه های متوالی این عنوان را حفظ کنند.

این فعال صنایع تکمیلی پتروشیمی افزود: اتحادیه پلاستیک طبق قانون و بر اساس اساسنامه مدون مجلس شورای اسلامی فعالیت می کند و در راستای صدور مجوز فعالیت به اعضا و در کمیسیون های دارایی مجلس، وزارت کار، جلسات پتروشیمی و نمایشگاه های بین المللی دنیا فعالیت چشمگیری دارد.

رییس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک و نایلون تهران اذعان داشت: اعضا اتحادیه در پیشبرد اهداف آن نقش مهمی ایفا می کنند و گاهی ایرادهای کار ما را شناسایی و گوشزد کرده اند.ما بر اساس تذکرات اعضا درصدد رفع برآمده و این تعامل کمک بسیاری به هر دو طرف داشته است.

وی در تشریح اقدامات مهم این تشکل با اشاره به بحث مالیات ها خاطرنشان ساخت: در مقوله مالیات با تلاش های مستمر موفق به برگشت برخی مالیات های اخذ شده شدیم که به ناحق به افراد تعلق گرفته بود.

مقیمی اصل گفت: دغدغه اصلی و مهم دیگر ما بحث نوسان و تامین مواد اولیه از طریق پتروشیمی هاست چون بسیاری از تولیدکنندگان پلاستیک برای خوراک خود از پتروشیمی ها تغذیه می کنند و این مواد اغلب فصلی وبر اساس وضعیت آب و هوایی متفاوت است.

وی افزود: از دیگر معضلات ما خام فروشی بیش از حد است؛ در برخی موارد شاهدیم که حتی مواد اولیه به دیگر کشورهای جهان و همسایه با قیمت های مناسب تری صادر می شود و تولید کنندگان داخلی همان مواد را با قیمت به مراتب بالاتر می خرند.

مقیمی اصل اظهار کرد: این امر سبب می شود تولیدکنندگان ما توان رقابتی خود را از دست بدهند، چون کشوری مثل چین مواد اولیه ارزان را از ما دریافت و با ناخالصی و با قیمت گرانتر به ما می فروشد، در چنین بازاری قطعا ادامه و بقا برای یک تولیدکننده بسیار دشوار است.

رییس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک و نایلون تهران تاکید کرد: اگر برای این بی برنامگی ها در صادرات مواد اولیه و مشکلات دیگر این صنعت چاره ای اندیشیده نشود، بتدریج شاهد تعطیلی واحدهای فعال این مادر صنعت، یکی پس از دیگری خواهیم بود.

این فعال اقتصادی کشور گفت: برخی معافیت ها و استثناهایی قانونی که بعضا برای پتروشیمی کشور در نظر گرفته می شود، مشمول یک واحد تولیدی نمی شود؛ این نگاه به ضرر تولید داخلی، اقتصاد و صادرات کشور است. تمام این مشکلات نگاه دقیق تر را ایجاب می کند به خصوص از سوی گمرک کشور که مبادی ورودی و خروجی را تحت کنترل دارد.

مقیمی اصل در خصوص وضع مالیات بر درآمد برای فعالان این صنعت متذکر شد: حتی اعمال مالیات بر درآمد هم برمبنای درآمد سال های پیش است، در حالی که همانگونه که از اسم آن پیداست، مالیات باید بر درآمدی که در همان سال محقق شده اعمال شود.

این فعال اقتصادی گفت: تولید ما سه سال در رکود به سر می برد، در حالی که این واحدهای تولیدی همه سرمایه ملی محسوب می شوند و اگر از این سرمایه بهره نبریم ار بین خواهد رفت.

وی با اشاره به قدرت کلام مراجع تقلید در کشور گفت: در این مورد مراجع تقلید ما می توانند ورود پیدا کنند، زیرا کشور ما اسلامی است  و می توانیم از فتوای آنان برای ممنوعیت و حتی حرام اعلام کردن قاچاق کالا بهره مند شویم.

وی با اظهار امیدواری نسبت به اعمال سیاست هایی برای خروج از رکود توسط دولت دوازدهم گفت:  ضرورت دارد دولت همانگونه که اصناف را در پیشبرد اهدافشان حمایت می کند از این صنعت هم حمایت کند چون این صنعت مظلوم واقع شده و آنگونه که مستحق نگاه ویژه بوده به آن پرداخته نشده است .

مقیمی اصل گفت: مشکلات صنعت پلاستیک بر روی کالاهای دیگر هم صد درصد تاثیر خواهد داشت.

وی با اشاره به جایگاه پنجم نمایشگاه ایران پلاست در میان نمایشگاه های بزرگ دنیا یادآور شد: امیداوارم بتوانیم در صادرات محصول هم رتبه پنجم دنیا را از آن خود کنیم و واردات کالای مشابه را به صفر برسانیم.

مقیمی اصل افزود: با توجه به گستردگی و شمول این صنعت، نمایشگاه باید محلی برای بازدید تمامی اقشار اعم از مخاطبان تخصصی و عام باشد. نمایشگاه همچنین مکانی جهت عرضه تکنولوژهای نوظهور است و با توجه به جایگاه ویژه این صنعت در کشور در صورت حمایت دولت می توانیم رتبه دوم و سوم دنیا را در میان نمایشگاه ها کسب کنیم.

مقیمی اصل با اشاره به ضرورت نگاه ملی از سوی سازمان های حمایت کننده صنعت کشور اظهار داشت: صداوسیما به عنوان یکی از نهادهای تاثیرگذار می تواند رسالت خود را با انعکاس اخبار و رویدادهای مختلف صنعتی به بهترین شکل ایفا کند وصرفا در پی منافع مالی نباشد.

وی با اشاره به دارا بودن دانش و مهارت کافی فعالان این صنعت گفت: این در حالی است که خانم ها هم در صنعت پلاستیک ما ایده ها خوب و جدیدی دارندو اگر تعرفه های بانکی ۲۷ درصد در ازای تسهیلات این صنعت کاهش یابد، شاهد شکوفایی این ایده ها خواهیم بود.

مقیمی اصل در تشریح فعالیت های خیریه صنف پلاستیک و هیات مدیره صنف انجام شده گفت: در طرح توسعه بیمارستان امام خمینی(ره) دو دستگاه کانسر برای شناسایی زود هنگام سرطان اهدا شد. در حال حاضر ۱۴ دستگاه کانسر در دنیا وجود دارد  که دو مورد از این دستگاه ها در ایران مورد بهره برداری قرار دارد.

وی با اشاره به اقدامات این اتحادیه در دوران جنگ تحمیلی اظهار کرد: خدماتی چون خرید ۴۳ دستگاه کامیون و آمبولانس و ساخت یک مدرسه در تربت از جمله فعالیت های اجتماعی این نهاد بوده است.

 

منبع: اتاق اصناف

کد خبر 22011

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 0 =